Lieve schat, wil je met mij trouwen?

Deze week ontving ik een compliment over mijn werk als Lintenmaakster dat zo mooi en groots is, dat ik me eigenlijk best een beetje beschroomd voel het te delen. Het voelt al zo snel als ‘kijk mij eens’. Tegelijkertijd is er een diepgevoeld verlangen zichtbaar te maken wat ik doe. En ben ik ook echt trots op hoe mijn label zich aan het ontwikkelen is. En daarom deel ik het toch. Het bericht van Marina geeft bovendien ook prachtig mijn missie weer en waarom ik doe wat ik doe: door middel van aandacht schenken mensen gelukkig maken en hen het gevoel geven dat zij gezien en gehoord worden. En dat alles gevat in een paar woorden en verwerkt tot een tastbaar cadeau. Dit is wat Marina schreef:

“Iemand bedanken, iemand iets zeggen, iemand iets vragen. Je kan het gewoon mondeling doen, je kan het via een brief doen, of een whatsappje, een smsje of een telefoontje. Maar je kan ook een lintje laten maken!

Een tijd geleden kwam Heleen op mijn pad. Deze warme, creatieve, sterke en geweldig lieve vrouw heeft één van de mooiste bedrijven die ik ken! LoveCatchIt!❤ Ze maakt lintjes, met een boodschap, een uitspraak, een levensmotto, een vraag, een antwoord!

Word je gezien, word je gehoord, luisteren mensen naar je? Heleen gelooft in de kracht van de lintjes en daarmee in de kracht van aandacht voor elkaar!

Voor verschillende mensen heb ik al een lintje laten maken. Om ze te bedanken, om iets te zeggen, om ze te laten weten, jij wordt gezien! En stiekem zijn de lintjes die Heleen maakt, voor mij ook echt iets gaan betekenen!💝

Nooit gedacht dat Heleen samen met Bram in het geheim bekokstooft heeft een lintje te maken met de meest bijzondere vraag die ik ooit heb gehad! “Lieve schat, wil je met mij trouwen” stond op mijn prachtige lintje, met een ontzettend mooie kralenversiering, waar ze zelfs aan gedacht heeft er een dolfijntje aan te hangen, zodat mijn mama er ook een beetje bij kon zijn!

Heel erg bedankt lieve Heleen, dat jij met LoveCatchIt en Bram, dit voor mij hebt gemaakt, ik voel me gezien, gehoord en enorm gelukkig! 💙💚”