1300 tekens #23

‘Gefeliciteerd met je succes!’ Het wordt de laatste dagen veel tegen mij gezegd. En eerlijk is eerlijk, ik geniet van de publicaties deze week en vorige week in landelijke tijdschriften. Elke keer dat er een opdracht binnenkomt, glunder ik. Dit is waarvan ik gedroomd heb. Het maakt me dankbaar en blij. Aan dit succes is echter een ander succes voorafgegaan, waarvan ik het belangrijk vind om het te benoemen, omdat het onmisbaar is voor waar ik nu sta. En dat is dat ik – vanaf het moment dat ik mezelf Lintenmaakster ben gaan noemen – in mezelf en wat ik doe geloof. Iedere letter die ik stempel, elk gesprek dat ik voer, alle acties die ik onderneem: allemaal zijn ze een belangrijke schakel in mijn huidige succes. Dit heb ik alleen kunnen bereiken door volhardend en toegewijd in mijn passie te zijn. En daarbij mijn eigen pad te bewandelen en vanuit mijn hart te ondernemen, met veel ruimte voor ontdekken. Dat levert een vorm van moeiteloosheid op die volgens mij alleen kan ontstaan vanuit authenticiteit. Vind jouw eigen gouden succesformule zou ik dan ook willen zeggen. Onderscheid jezelf daarmee. Heb de moed jezelf te laten horen en zien zoals jij bent. Laat elke handeling doordrenkt zijn van waarin jij gelooft. Succes begint op het moment dat jij gelooft verschil te kunnen maken.